Nobedadeak
Ohiko produktuen artean, aurten berri batzuk sartu ditugu.
Edariak
- Albariño Mar de Frades. Ardo paregabea da, nahastezina eta gazia, bere freskotasun eta konplexutasunagatik liluratzen duena eta barruan Albariño mahatsaren adierazpen osoa duena.
- Mia Moscato de Freixenet. Ardo aparduna, xarma eta burbuila dotoreekin, lore zuri sotilen usainekin eta mertxika eta albarikoke helduaren ukituekin ahoan.
- Viña Real crianza de C.V.N.E. Berriro gure eskaintzan! Viña Real Crianza osatzen duten mahatsak bertako mahastietatik (Laguardia) eta Arabako zonaldeko hornitzaileen mahastietatik datoz, urteetan uztak eman baitizkigute.
- Valtravieso Crianza, Ribera Duero. Hazkuntza serioa, gorputz eta izaera mineralekoa, ahoan sentsazio freskoa, tentsio handikoa eta amaiera luzea tanino aromatikoaren gainean duena.
- Niel Bester Shiraz de Sudáfrica (vino tinto). (Paardeber/Swartland / Sudáfrica).
- Conde Valdemar. Iaz bezala, aurten ere 6 kopako eskaintza berezia dugu 12 botila erosteagatik.
- Marqués de Murrieta. Upategiaren enbaxadorea munduan. Tradizioaren eta modernitatearen arteko oreka perfektua.
- Mumm Grand Cordon. Frantziako Champagne eskualdeko Pinot Noir mahats-barietatearen ñabardura guztiak adierazten ditu
- Cervezas BIDASSOA. 6 garagardo artisau (Txingudi IPA, Agiña Weissbier, Dry Stout, Bidassoa Lager, Larrun RYE Imperial Ipa eta Mugalari Pale Ale), zapore berriak deskubritzeko gogoa dutenentzat pentsatuak.
*Ardo guztiak 6 botilako kutxetan eskaintzen dira, banakako kutxetan eskaintzen den xanpaina izan ezik.
Janariak
- Conservas Asensio. Aurten hornitzailea aldatzen dugu! Nafarroako jatorri-deitura duten zainzuriak dira, eta artisau-lana dute, jasotzen dugunetik ontziratzen dugun arte.
- Conservas Bujanda. Udako potxak (baratxuri eta tomatearekin).
- Casa Eceiza. Aurten, Eceizak bi turroi barietate interesgarrirekin harritu gaitu, Armañac-eko txokolate biziarekin, briotxezko karaneliza torrijuzko turroiarekin eta gazta-tartako turroiarekin batera.
**Aurten, olioaren prezioak gora egin duenez, Elkargoak Gabonetako eskaintzan ez sartzea erabaki du.
Eskaera egiteko
Eskaera online egiten da; horrela, produktuen deskribapena kontsulta daiteke.
*BETI, eskaera posta elektronikoz jaso izanaren berrespena jasoko duzu, minutu gutxiren buruan. Jasotzen ez baduzu, jarri harremanetan Elkargoarekin.
Eskaerak egiteko azken eguna, 2023ko azaroaren 5a.
**Ezohiko kasuetan bakarrik onartuko da eskaera paperean egitea. Bidali e-maila honako helbide honetara: kultura@ingeniariak.eus 2023ko Gabonetako eskaintzan jasotako produktu guztien dokumentua bidalita.
Eskaera jasotzea
Produktuak iazko lokal berean jasotzeko prest egongo dira.
- Tokia: Brunet pabiloietako bulego eraikinaren garajean. Lasarte-Oria. Planoa ikusi.
- Datak: 2023ko azaroaren 24tik abenduaren 2ra, biak barne.
- Ordutegia: Astelehenetik ostiralera, 16:30etatik 20etara.
Azaroak 25 eta abenduak 2, larunbatak, 10etatik 13etara.
Ohar garantzitsua
- Bilketa-puntuan dauden Elkargoko langileek bakarrik manipulatu ahal izango dituzte produktuak.
- Aipatutako datetan jaso ez diren eskaerei horiek bildu, garraiatu eta biltegiratzeko kostuak kargatuko zaizkie.
- Hemen duzue eskuragarri aurreko urteko produktuen balorazioa.